O reteta de ciorba radauteana foarte buna, ce merita incercata!

Timp de preparare: 90 - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru ciorba radauteana:

  • 2 buc piept de pui
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 1/2 telina
  • un ardei gras
  • 250 ml smantana
  • 4 galbenusuri
  • o capatana usturoi
  • otet
  • sare

Mod de preparare ciorba radauteana:

Pieptul de pui se taie pe din doua si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand a inceput sa fiarba se inlatura bine spuma formata si se adauga legumele curatate si taiate in bucati mari si sare. Se fierbe la foc moderat pana ce carnea este bine patrunsa. Legumele si carnea se scot pe o farfurie, iar zeama rezultata se strecoara. Carnea se rupe fasii mici se adauga in zeama strecurata se potriveste de gust cu sare si otet se mai da in cateva clocote. Se drege cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
Se asezoneaza la masa cu usturoi si otet dupa gustul fiecaruia. Pofta mare!!

O reteta propusa de: carp loredana (lorynov2169)

Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba radauteana.