Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente negresa cu bezea:
Aluat:
- 250 g unt
- 150 g zahar
- 150 g faina
- 4 linguri cacao
- 6 galbenusuri
- 1 pachet praf de copt
Pentru bezea:
- 100 g zahar pudra
- zahar vanilat
- 6 albusuri
Mod de preparare:
Pentru prepararea aluatului se amesteca toate ingredientelee cu ajutorul robotului de bucatarie, 5 minute, pana la omogenizare. Se coace intr-o tava tapetata cu hartie de copt, 20 de minute, la 180 de grade. Pregatim bezeaua: mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam apoi zaharul pudra, treptat, si mixam pana se untareste bezeaua. Dupa 20 de minute se intinde peste blat si se mai lasa pana bezeaua capata culoarea aurie.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei