Timp de preparare: 50 minute - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 250 ml frisca
- 500 ml iaurt
- 250 g branza de vaci bine scursa
- 25 g gelatina
- 150 g zahar
- 2 piersici tari
- 850 g ananas din compot
- 1 borcan mic compot de mandarine
Mod de preparare:
Se amesteca iaurtul, branza si zaharul. Se adauga gelatina dizolvata. Se omogenizeaza si se pun toate in frigider, 2 ore. Se scoate compozitia din frigider si se amesteca cu frisca batuta bine. Piersicile se taie feliute si se adauga in compozitie. Se amesteca bine. Luam un bol de salata sau un castron mare si punem o folie alimentara in el, astfel incat sa fie acoperit in intregine. Asezati feliile pe toata suprafata vasului. Pe fiecare inel de ananans se asaza cubuletele din mandarine. Se toarna compozitia. Putem sa punem, daca au mai ramas, mandarine sau felii de ananas taiate peste compozitie, dar sa fie bine uscate. Acoperim vasul si il dam la rece peste noapte sau cel putin 5 ore. Atunci cand se intareste rasturnati-l pe un platou si scoateti-i folia. Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana