Timp de preparare: 50 minute - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 250 ml frisca
- 500 ml iaurt
- 250 g branza de vaci bine scursa
- 25 g gelatina
- 150 g zahar
- 2 piersici tari
- 850 g ananas din compot
- 1 borcan mic compot de mandarine
Mod de preparare:
Se amesteca iaurtul, branza si zaharul. Se adauga gelatina dizolvata. Se omogenizeaza si se pun toate in frigider, 2 ore. Se scoate compozitia din frigider si se amesteca cu frisca batuta bine. Piersicile se taie feliute si se adauga in compozitie. Se amesteca bine. Luam un bol de salata sau un castron mare si punem o folie alimentara in el, astfel incat sa fie acoperit in intregine. Asezati feliile pe toata suprafata vasului. Pe fiecare inel de ananans se asaza cubuletele din mandarine. Se toarna compozitia. Putem sa punem, daca au mai ramas, mandarine sau felii de ananas taiate peste compozitie, dar sa fie bine uscate. Acoperim vasul si il dam la rece peste noapte sau cel putin 5 ore. Atunci cand se intareste rasturnati-l pe un platou si scoateti-i folia. Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară