Avem nevoie de:
- 1 l lapte
- 300g gris
- 5 oua
- 150g zahar
- 1 esenta vanilie
- 500g prune
Mod de preparare:
Fierbeti laptele cu grisul adaugat in ploaie, pe foc mic, pana se ingroasa, adaugi zaharul, esenta de vanilie si-l lasi sa se raceasca. Adaugi galbenusurile batute spuma tare. Tai prunele in jumatate si scoti samburii.
Pui compozitia de gris intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si asezi jumatatile de prune cu partea bombata in sus. Dai budinca la cuptor pentru 50 min, la foc mic.
Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară