Avem nevoie de:
- 1 l lapte
- 300g gris
- 5 oua
- 150g zahar
- 1 esenta vanilie
- 500g prune
Mod de preparare:
Fierbeti laptele cu grisul adaugat in ploaie, pe foc mic, pana se ingroasa, adaugi zaharul, esenta de vanilie si-l lasi sa se raceasca. Adaugi galbenusurile batute spuma tare. Tai prunele in jumatate si scoti samburii.
Pui compozitia de gris intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si asezi jumatatile de prune cu partea bombata in sus. Dai budinca la cuptor pentru 50 min, la foc mic.
Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare