Lasagna de legume, o reteta sanatoasa, ieftina si gustoasa.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 morcov mare
  • 1 broccoli
  • 3 ardei grasi de culori difetrite
  • 250 g paste (melcisori daca se poate)
  • 200 g mozzarella
  • 3 linguri faina
  • 1 litru lapte
  • 1/2 pahar ulei
  • piper alb
  • sare

Mod de preparare:

Spalam toate legumele, apoi le taiem astfel: morcovul cuburi mici, ardeii fideluta, broccoli il desfacem in bucati mici. Pastele se fierb apa cu sare. Morcovii se fierb 10 minute in apa cu sare, iar broccoli, separat, 3 minute. Se scot si se lasa intr-o strecuratoare. Cand s-au scurs, adaugam si ardeii, potrivim de sare si piper, apoi asezam toate legumele intr-un vas de sticla si le amestecam. Pregatim sosul: incingem uleiul, adaugam apoi faina si amestecam bine. Treptat, adaugam laptele, potrivim de sare si piper si amestecam continuu. Se lasa sa fiarba cateva minute apoi adaugam mozzarella rasa. Amestecam si mai lasam 5 minute. Adaugam sosul peste legume si lasam la cuptor la 180 de grade, 30 de minute.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Lasagna din legume.