Simplu si delicios in acelasi timp.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români
10 rețete internaționale de...
  • 1 piept de pui
  • 2-3 oua
  • faina
  • 2-3 linguri smantana
  • cascaval
  • 1-2 lingurite mustar

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare, putin apa, smantana , mustar si faina. Se amesteca pana se obtine un sos nici prea gros. nici prea subtire. Se adauga cascavalul ras. Se trec bucatile de pui prin acest amestec si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Snitele crocante se scot pe un servet absorbant. Sunt excelente cu salata verde sau cu garnitura de cartofi.

Citeste si:
K-free: Noua marca proprie Kaufland de produse fara gluten sau fara...
K-free: Noua marca proprie...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri