Usor de preparat dar cu un gust deosebit.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente fursecuri frantuzesti:

  • 2 pahare faina
  • 200 g unt
  • jumate pahar de apa
  • 150 g cascaval ras
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare

Mod de preparare fursecuri frantuzesti:
Untul se taie cubulete mici. Adaugam faina, apa, sarea si praful de copt si amestecam. Adaugam cascavalul ras. Lasam aluatul la frigider, pentru o ora. Se intinde apoi foaie si se taie cu formele. Se coc intr-o tava unsa cu unt la 200 grade,10 minute.
Pofta buna!

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fursecuri frantuzesti.