O salata deosebit de gustoasa si sanatoasa si care te face sa nu te poti opri din mancat!

Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 150 g masline verzi umplute
  • 1 - 2 rosii
  • 1 castravete (optional)
  • 1 morcov mai maricel
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 lamaie (zeama si putina coaja)
  • ulei de masline

Mod de preparare:
Taiem rondele maslinele verzi cat se poate de subtiri (cu grija pentru ca mijlocul sa ramana umplut si sa arate bine in salata). Dam morcovul pe razatoarea mare, tocam rosiile si castravetele cubulete mai mici. Ceapa si patrunjelul se toaca cat mai marunt. Punem intr-un vas maslinele verzi, morcovul ras, cubuletele de rosii si castravete, patrunjelul si ceapa si le amestecam. Se stoarce zeama de la o lamaie si se adauga ulei de masline dupa gust. Ingredientul meu secret: coaja de lamaie se taie cat firul de par pe o lungime de aproximativ 5 mm pentru o savoare deosebita. Aceasta salata nu are nevoie de sare (maslinele sunt suficient de sarate).

O reteta propusa de: Laura Alexandra Podoreanu (garbo003969)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de masline verzi.