Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 1 ardei iute
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 4-5 linguri ulei
- boia,
- 2-3 linguri suc de rosii
- sare
- piper
- 2-3 catei de usturoi
- patrunjel
- marar
Preparare:
Se incinge uleiul si se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul taiat rondele si morcovul tocat cuburi mici. Se lasa la calit pana se inmoaie toate. Se adauga usturoiul taiat felii subtiri si cartofii, curatati de coaja si taiati in bucati mai mici. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba pana cand cartofii sunt gatiti. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, boia si se mai lasa pe foc 8-10 minute. Dupa ce se opreste focul, se presara verdeata tocata marunt. Gulasul de cartofi poate fi servit cu smantana.
Mai multe retete gustoase putei gasi pe blogul truedelights.wordpress.com
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!