Timp de preparare: 150 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 600 grame carnita de porc sau vita
- 1/2 kg cartofi
- 5 dovlecei potriviti
- 2 morcovi
- 1 telina
- 3 linguri de orez
- patrunjel
- 2 oua
- bors
- sare
- 60 g smantana
Mod de preparare:
Se taie bucatile de carne potrivite, se pun la fiert in 3 l apa cu putina sare. Se adauga morcovul, cartofii, telina si se lasa la fiert aproximativ 1h. Apoi adaugi orezul si dovleceii si mai lasi sa fiarba 15 min. La final, se adauga borsul, verdeturile si oul batut spuma. Se gusta si se potriveste de acru si sare. Se serveste cu o lingura de smantana in fiecare farfurie.
O reteta propusa de: Paul Tomosoiu (uniculk)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă