Iti propunem o salata berlineza, perfecta pentru o cina usoara!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 6 oua fierte
  • 6 castraveciori murati
  • 250 g carne de porc fiarta
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mustar
  • suc de rosii sau pasta de tomate

Mod de preparare:

Ouale se fierb, dupa care se taie si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se toaca cubulete, la fel ca si carnea, ceapa si castraveciorii. Separat, galbenusurile se maruntesc si se pun la foc, impreuna cu o cescuta de ulei, mustar si pasta de tomate. Se amesteca incontinuu timp de 5 minute. Se lasa sa se raceasca si se toarna peste ingredientele tocate. La final, se adauga patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata berlineza.