Pregateste pentru pranz o aromata reteta de piept de pui cu sos de caise.

Dficultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 500 g caise
  • 1 lingura de mac
  • 200 g orez
  • coriandru
  • cateva boabe de piper
  • frunze de cimbru
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingurita otet de mere
  • 200 ml vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si putin piper. Dupa ce a fiert, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Se fierbe orezul in apa in care a fiert carnea. Se amesteca intr-un mojar macul, coriandrul, frunzele de cimbru, boabele de piper. Pieptul de pui se unge cu miere si se presara cu amestecul de condimente. Carnea astfel preparata se pune intr-o tava unsa cu unt, se adauga vinul si se da la cuptor. Caisele se spala, se scot samburii, se taie jumatati, se stropesc cu otet de mere si cu condimente si se adauga in tava. Se la cuptor pana se rumeste carne. Se serveste cu orez alaturi.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piept de pui cu sos de caise.