12:08, 16 August 2011 publicat în Retete culinare

Negrasa cu caise, este un desert deosebit, preferatul intregii familii!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala Namak: proprietăți vindecătoare unice
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala...
  • 6-7 caise
  • 60g ciocolata amara
  • 1/2 cana unt
  • 1 cana zahar
  • 2 oua mari
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Caisele se spala, sa taie jumatati si se scot samburii. Se unge cu unt tava in care veti pregati negresa. Asezati jumatatile caise in tava cu fata in jos. Ciocolata se rupe in bucati si se topeste. Untul se bate untul pana devine spumos. Treptat, se adauga zaharul si se bate in continuare. Se adauga, unul cate unul, ouale si se bate bine compozitia. Se adauga ciocolata topita, vanilia, faina si scortisoara. Se amesteca pana se omogenizeaza. Compozitia se toarna in tava, peste caise si se da la cuptor pana se rumeneste.

Citeste si:
5 Șampoane BIO pentru părul vopsit: hidratează, protejează, conferă...
5 Șampoane BIO pentru părul...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri