Negrasa cu caise, este un desert deosebit, preferatul intregii familii!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 6-7 caise
  • 60g ciocolata amara
  • 1/2 cana unt
  • 1 cana zahar
  • 2 oua mari
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Caisele se spala, sa taie jumatati si se scot samburii. Se unge cu unt tava in care veti pregati negresa. Asezati jumatatile caise in tava cu fata in jos. Ciocolata se rupe in bucati si se topeste. Untul se bate untul pana devine spumos. Treptat, se adauga zaharul si se bate in continuare. Se adauga, unul cate unul, ouale si se bate bine compozitia. Se adauga ciocolata topita, vanilia, faina si scortisoara. Se amesteca pana se omogenizeaza. Compozitia se toarna in tava, peste caise si se da la cuptor pana se rumeneste.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Negresa cu caise.