Macrou cu rosii, o mancare ideala pentru o cina usoara.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 8 bucati de macrou
  • 500 g rosii
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 50 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peste se curata, se indeparteaza capurile si cozile, se spala si se scurg de apa. Ceapa si morcovii se curata, se spala; ceapa se toaca marunt, iar morcovii rondele, dupa care se calesc in ulei. Se pun pestii in vas, se potrivesc de sare si piper, se adauga usturoiul pisat si se da la cuptor pana se rumesc.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Macrou cu rosii.