Ciorba de spanac cu iaurt si menta este foarte sanatoasa si are un gust surprinzator.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g spanac proaspat
  • 500 g iaurt
  • 2 leg ceapa verde
  • 30 g unt
  • 2 linguri faina
  • 4 galbenusuri
  • 1 lamaie
  • 4-5 fire de menta
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste in unt. Spanacul se curata, se spala si se toaca nu prea marunt. Se adauga in oala in care se caleste ceapa. Se calesc impreuna cateva minute, dupa care de adauga 3 l de apa calduta. Se lasa le fiert, la foc mic, cam 20 de minute. Intr-un castron, se amesteca galbenusurile cu faina, zeama de lamaie si iaurtul. Se omogenizeaza bine, dupa care se toarna in oala cu spanac. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute. La final, se adauga menta tocata marunt si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Ciorba se poate servi atat calda, cat si rece.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri