Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g spanac proaspat
- 500 g iaurt
- 2 leg ceapa verde
- 30 g unt
- 2 linguri faina
- 4 galbenusuri
- 1 lamaie
- 4-5 fire de menta
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste in unt. Spanacul se curata, se spala si se toaca nu prea marunt. Se adauga in oala in care se caleste ceapa. Se calesc impreuna cateva minute, dupa care de adauga 3 l de apa calduta. Se lasa le fiert, la foc mic, cam 20 de minute. Intr-un castron, se amesteca galbenusurile cu faina, zeama de lamaie si iaurtul. Se omogenizeaza bine, dupa care se toarna in oala cu spanac. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute. La final, se adauga menta tocata marunt si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Ciorba se poate servi atat calda, cat si rece.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară