Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g spanac proaspat
- 500 g iaurt
- 2 leg ceapa verde
- 30 g unt
- 2 linguri faina
- 4 galbenusuri
- 1 lamaie
- 4-5 fire de menta
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste in unt. Spanacul se curata, se spala si se toaca nu prea marunt. Se adauga in oala in care se caleste ceapa. Se calesc impreuna cateva minute, dupa care de adauga 3 l de apa calduta. Se lasa le fiert, la foc mic, cam 20 de minute. Intr-un castron, se amesteca galbenusurile cu faina, zeama de lamaie si iaurtul. Se omogenizeaza bine, dupa care se toarna in oala cu spanac. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute. La final, se adauga menta tocata marunt si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Ciorba se poate servi atat calda, cat si rece.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare