12:08, 4 August 2011 publicat în Retete culinare

Oua-coapte in cartofi,o reteta-surpriza cu care vei surprinde intreaga familie!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...
  • 4 cartofi mari
  • 5- g unt
  • 50 g parmezan ras
  • 4 oua
  • 2 lingurite arpagic
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul dinainte. Cartofii se spala, se scurg de apa, se ung cu putin unt sau ulei si se pun la copt, pentru 1h/1h si un sfert. Cand s-au copt, se taie pe orizontal, undeva pe la treimea de sus a cartofului. Se scobeste miezul cu o lingurita. Miezul se amesteca cu untul ramas si cu branza rasa, cu sare si piper. Aceasta compozitie se asaza in fiecare cartof, lansand loc pentru ou.Ouale se sparg si se pun in mijlocul fiecarui cartof. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga cate-o lingurita de smantana deasupra si se pune capacelul de cartof. Se coace la cuptor 8-10 pana cand ouale se coc

Citeste si:
Terapia prin elongații poate ameliora durerile de spate și corecta...
Terapia prin elongații poate...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri