Iti recomandam o salata multicolora de vara cu ton, la care se adauga multe legume pline de vitamine. O salata rapida, perfecta pentru un pranz satios!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Salata:

  • 150 g de orez Basmati
  • 4 oua fierte
  • 4 rosii
  • 1 castravete
  • 1 jumatate de ardei rosu
  • 1 jumatate de ardei verde
  • 1 jumatate de ardei galben
  • 1 cutie de boabe de porumb
  • 150 g masline
  • 1 cutie de ton in apa
  • 1 jumatate mar

Vinegreta:

  • 1 lingura mustar Dijon
  • 3 linguri de otet de vin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 8 frunze de busuioc

Mod de preparare:

Orezul se spala si se pune la fiert. Legumele se spala si se taie. Ouale se taie cubulete, iar tonul se marunteste cu furculita. Se amesteca toate ingredientele si se pune la frigider. Intr-un bol se prepara vinegreta, amestecand bine toate ingredientele. Se scoate salata din frigider, se toarna vinegreta si se serveste.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata multicolora de vara.