Dificultate: redusa
Ingrediente:
Salata:
- 150 g de orez Basmati
- 4 oua fierte
- 4 rosii
- 1 castravete
- 1 jumatate de ardei rosu
- 1 jumatate de ardei verde
- 1 jumatate de ardei galben
- 1 cutie de boabe de porumb
- 150 g masline
- 1 cutie de ton in apa
- 1 jumatate mar
Vinegreta:
- 1 lingura mustar Dijon
- 3 linguri de otet de vin
- 3 linguri ulei de masline
- 8 frunze de busuioc
Mod de preparare:
Orezul se spala si se pune la fiert. Legumele se spala si se taie. Ouale se taie cubulete, iar tonul se marunteste cu furculita. Se amesteca toate ingredientele si se pune la frigider. Intr-un bol se prepara vinegreta, amestecand bine toate ingredientele. Se scoate salata din frigider, se toarna vinegreta si se serveste.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei