Ingrediente:
- 4 banane
- 100 de grame de faina
- 20 de grame de zahar
- 1 lingurita de praf de copt
- 1 ou
- 100 de ml de lapte
- pudra de scortisoara
- nuca de coco
- coaja de la o lamaie (rasa)
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Decojeste bananele si taie-le in doua(eu le-am taiat in mai multe felii). Prepara o pasta din faina, oua, praf de copt, lapte si zahar si las-o sa se odihneasca timp de o ora. Adaugam nuca de cocos, coaja de lamaie si scortisoara in pasta mai sus mentionata, iar apoi se trece fiecare bucata de banana prin ea pana ce este total acoperita. Punem bucatile de banane la prajit intr-o tigaie cu ulei incins si lasa-le la facut pana ce capata o crusta aurie si crocanta. Le-am servit cu frisca si scortisoare.
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse