Dificultate: redusa
Ingrediente:
Blat:
- 7 oua
- 7 linguri de faina
- 7 linguri de zahar
Crema:
- 1 pachet budinca de vanilie
- 200 g unt
- 1/2 l lapte
- 5 linguri de zahar
- zeama de la o jumatate de lamaie
Glazura:
- 1 pachet budinca de ciocolata
- 4 linguri de zahar
- 1/2 l lapte
Mod de preparare:
Se prepara blatul. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga apoi galbenusurile si treptat faina. Se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptor. Dupa ce s-a rumenit, sa lasa sa se raceasca si se taie blatul in 3 foi subtiri, pe lungime. Intre timp, puteti pregati crema. Se pregateste budinca de vanilie conform indicatiilor de pe ambalaj. Se lasa sa se raceasca dupa care se amesteca cu 100 g unt, zeama de lamaie si zahar dupa gust. Aceasta crema de intinde pe fiecare foaie de blat. Se pregateste glazura si se intinde peste prajitura.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă