Dificultate: redusa
Ingrediente:
Blat:
- 7 oua
- 7 linguri de faina
- 7 linguri de zahar
Crema:
- 1 pachet budinca de vanilie
- 200 g unt
- 1/2 l lapte
- 5 linguri de zahar
- zeama de la o jumatate de lamaie
Glazura:
- 1 pachet budinca de ciocolata
- 4 linguri de zahar
- 1/2 l lapte
Mod de preparare:
Se prepara blatul. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga apoi galbenusurile si treptat faina. Se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptor. Dupa ce s-a rumenit, sa lasa sa se raceasca si se taie blatul in 3 foi subtiri, pe lungime. Intre timp, puteti pregati crema. Se pregateste budinca de vanilie conform indicatiilor de pe ambalaj. Se lasa sa se raceasca dupa care se amesteca cu 100 g unt, zeama de lamaie si zahar dupa gust. Aceasta crema de intinde pe fiecare foaie de blat. Se pregateste glazura si se intinde peste prajitura.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana