Dificultate: redusa
Ingrediente:
Blat:
- 7 oua
- 7 linguri de faina
- 7 linguri de zahar
Crema:
- 1 pachet budinca de vanilie
- 200 g unt
- 1/2 l lapte
- 5 linguri de zahar
- zeama de la o jumatate de lamaie
Glazura:
- 1 pachet budinca de ciocolata
- 4 linguri de zahar
- 1/2 l lapte
Mod de preparare:
Se prepara blatul. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga apoi galbenusurile si treptat faina. Se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptor. Dupa ce s-a rumenit, sa lasa sa se raceasca si se taie blatul in 3 foi subtiri, pe lungime. Intre timp, puteti pregati crema. Se pregateste budinca de vanilie conform indicatiilor de pe ambalaj. Se lasa sa se raceasca dupa care se amesteca cu 100 g unt, zeama de lamaie si zahar dupa gust. Aceasta crema de intinde pe fiecare foaie de blat. Se pregateste glazura si se intinde peste prajitura.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei