Pregateste o mancare usoara, de vara,plina de vitamine!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 3 dovlecei
  • 6 rosii
  • 3 ardei grasi
  • 7 catei de usturoi
  • 1 lingura de condimente (cimbru, rozmarin...)
  • 200 ml ulei de masline
  • 12 masline negre
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Legumele se spala si se curata. Vinetele, dovleceii si rosiile se taie rondele si se condimenteaza cu sare si piper Se calesc 5 minute in ulei de masline, dupa care se pun intr-o sita sa se scurga. Ardeii se curata de seminte, se taie jumatati si se calesc cam 5 minute. Intr-un vas de Jena, uns cu putin ulei se asaza alternativ un strat de vinete, dovlecei, rosii, ardei si cateii de usturoi. Se stropesc legumele cu ulei de masline si condimente si se dau la cuptorul incins pentru 45 de minute. Se garnisesc cu masline si se servesc fierbinti sau reci.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Legume la cuptor.