Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g biscuiti
- 50 g migdale
- 120 g unt
Umplutura :
- 750 g branza proaspata
- 250 g lapte dulce
- 200 g afine
- 50 ml apa
- 30 g nuca de cocos pisata
- 2 linguri gelatina pudra
- coaja si sucul de la o lamaie
Mod de preparare:
Tocati marunt biscuitii si migadalele. Adaugati untul si amestecati bine. Tapetati o forma rotunda de copt si puneti amestecul de biscuiti, intinzand si pe margini. Coaceţi aluatul timp de 8 minute la cuptorul incins, dupa care lasati sa se raceasca. Amestecati gelatina cu apa si cu sucul de lamaie si lasati sa se dizolve complet in apa ferbinte. Amestecati branza, laptele, nuca de cocos si coaja de lamaie, adaugati gelatina dizolvata si turnati jumatate din umplutura in forma. Presarati afine (pastrati cateva afina pentru decor) peste umplutura si turnati restul de crema deasupra. Lasati sa se raceasca peste noapte. Inainte de a servi tarta, decorati cu afinele ramase.
Sursa foto: laurat
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?