Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g biscuiti
- 50 g migdale
- 120 g unt
Umplutura :
- 750 g branza proaspata
- 250 g lapte dulce
- 200 g afine
- 50 ml apa
- 30 g nuca de cocos pisata
- 2 linguri gelatina pudra
- coaja si sucul de la o lamaie
Mod de preparare:
Tocati marunt biscuitii si migadalele. Adaugati untul si amestecati bine. Tapetati o forma rotunda de copt si puneti amestecul de biscuiti, intinzand si pe margini. Coaceţi aluatul timp de 8 minute la cuptorul incins, dupa care lasati sa se raceasca. Amestecati gelatina cu apa si cu sucul de lamaie si lasati sa se dizolve complet in apa ferbinte. Amestecati branza, laptele, nuca de cocos si coaja de lamaie, adaugati gelatina dizolvata si turnati jumatate din umplutura in forma. Presarati afine (pastrati cateva afina pentru decor) peste umplutura si turnati restul de crema deasupra. Lasati sa se raceasca peste noapte. Inainte de a servi tarta, decorati cu afinele ramase.
Sursa foto: laurat
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară