Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 fileuri de peste
- 300 g orez
- 100 ml suc de portocale
- 4 linguri de ulei de masline
- 1 lingura de coaja de portocala rasa
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei iute
- coriandru proaspat
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe orezul in apa cu putina sare. Se lasa deoparte si se pastreaza cald. Se prepara un sos din coriandru, usturoi, ardei iute, coaja de portocala, jumatate din sucul de portocale, o lingura de sare si ulei. Se amesteca aceste ingrediente in vasul blenderului, dupa care se adauga si restul de suc de portocale. Fileurile de peste se cresteaza, se impaturesc si se pun in betele de frigarui. Frigaruile se pun intr-o tava, se acopera cu sosul si se lasa la rece in frigider cam 30 de minute. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul incins pentru aprox 15 minute. Frigaruile se servesc cu orezul si sosul ramas in tava.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară