Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 fileuri de peste
- 300 g orez
- 100 ml suc de portocale
- 4 linguri de ulei de masline
- 1 lingura de coaja de portocala rasa
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei iute
- coriandru proaspat
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe orezul in apa cu putina sare. Se lasa deoparte si se pastreaza cald. Se prepara un sos din coriandru, usturoi, ardei iute, coaja de portocala, jumatate din sucul de portocale, o lingura de sare si ulei. Se amesteca aceste ingrediente in vasul blenderului, dupa care se adauga si restul de suc de portocale. Fileurile de peste se cresteaza, se impaturesc si se pun in betele de frigarui. Frigaruile se pun intr-o tava, se acopera cu sosul si se lasa la rece in frigider cam 30 de minute. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul incins pentru aprox 15 minute. Frigaruile se servesc cu orezul si sosul ramas in tava.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei