Dificultate: redusa
Ingrediente:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

- 4 fileuri de peste
- 300 g orez
- 100 ml suc de portocale
- 4 linguri de ulei de masline
- 1 lingura de coaja de portocala rasa
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei iute
- coriandru proaspat
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe orezul in apa cu putina sare. Se lasa deoparte si se pastreaza cald. Se prepara un sos din coriandru, usturoi, ardei iute, coaja de portocala, jumatate din sucul de portocale, o lingura de sare si ulei. Se amesteca aceste ingrediente in vasul blenderului, dupa care se adauga si restul de suc de portocale. Fileurile de peste se cresteaza, se impaturesc si se pun in betele de frigarui. Frigaruile se pun intr-o tava, se acopera cu sosul si se lasa la rece in frigider cam 30 de minute. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul incins pentru aprox 15 minute. Frigaruile se servesc cu orezul si sosul ramas in tava.
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?