Iata un desert excelent pentru zilele de vara, salata de piersici. Salata de piersici este foarte sanatoasa si simplu de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 pahar apa
  • 8 piersici
  • 150 g zahar pudra
  • 1/2 pahar vin

Mod de preparare:

Piersicile se spala, se taie jumatati si se scot samburii. Se prepara un sirop din apa si zahar. Se pune la fiert, dupa care se adauga piersicile si se lasa sa dea in clocote. Dupa cateva clocote, se scot piersicile, siropul se lasa sa fiarba pana se ingroasa bine, se adauga vinul si se toarna peste piersici. Se lasa sa se racesca si se pune la rece cateva ore.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de piersici.