O reteta delicioasa de clatite cu branza si smantana

Salutare oameni buni,

Am revenit la dvs. cu o reteta de dulce foarte buna si foarte populara la noi in tara, sau cel putin in partea moldovei. Nu e foarte complicata, mai greu e pana faceti clatitele, in rest e joaca de copii.


Reteta la clatite este cea clasica, oua, lapte, faina, zahar, arome, cam ca aici. Apoi pregatim umplutura pentru cam 15 clatite din: 700g-1kg de branza de vaci, 2 oua, un varf de sare, arome, zahar dupa gust, stafide daca aveti, eu n-am avut :) se mai intampla. Umplem clatitele, le rulam si le asezam intr-o tava dreptunghiulara unsa cu putin ulei. Apoi cam o cana de smantana. pote fi si lichida, amestecata cu o lingura de zahar vanilinat si presarata pe toate clatitele, iar peste presarat in ploaie putin zahar, de preferat brun daca aveti ca iese mai bun.
Clatitele le dam la cuptorul incins, la foc mediu spre mic, timp de 30-35 de minute.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Mai multe retete gustoase veti regasi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri