Ingrediente:
- 100g unt moale
- 100g parmezan ras
- 100g faina
- 100g gris
- 7 oua
- supa de pui
- nucsoara
- sare, piper.
Mod de preparare:
Amestecam ouale cu parmezanul ras, apoi adaugam untul. Se inglobeaza si faina, grisul, nucsoara, sarea si piperul. Omogenizam compozitia cu ajutorul mixerului. Compozitia rezultata se intinde in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam timp de 12 minute, in cuptorul preincalzit, la 200C. Dupa ce scoatem blatul din cuptor, taiem cubulete de aproximativ 1cm. Facem o supa de pui (eu am avut niste aripioare pe care le-am fiert cu legumele: morcov, ceapa, telina, patrunjel, 2 rosii, leustean), pe care apoi o strecuram si o amestecam cu patratelele de aluat. Mai lasam 4-5 min pe foc sa mai traga un clocot impreuna. Aceasta supa este un fel de ciorba de galuste. Se serveste calda! Supa este nemaipomenit de gustoasa!
Mai multe retete simple puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei