Dificultate: redusa
Ingrediente:
Blat:
- 8 galbenusuri
- 10 linguri de zahar
- 10 linguri lapte
- 10 linguri ulei
- 1 cana nuca macinata
- 1 lingurita bicarbonat
- 1 cana+1/4 faina
Crema:
- 20 linguri zahar
- 8 albusuri
Mod de preparare:
Incepeti prin a prepara blatul: frecati cele 8 galbenusuri cu zaharul, adaugati apoi laptele, nuca macinata, bicarbonatul stins cu otet, faina si uleiul. Amestecati bine si dati la cuptor. Intre timp, puteti prepara crema: galbenusurile se bat spuma pe aburi cu 8 linguri de zahar. Celelalte 10 linguri de zahar se ard si se pun peste albusurile spuma. Cand blatul este pe jumatate copt, se scoate din cuptor, se intinde crema si sa da din nou la cuptor. Puteti decora cu ciocolata rasa.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse