Dificultate: redusa
Ingrediente:
Blat:
- 8 galbenusuri
- 10 linguri de zahar
- 10 linguri lapte
- 10 linguri ulei
- 1 cana nuca macinata
- 1 lingurita bicarbonat
- 1 cana+1/4 faina
Crema:
- 20 linguri zahar
- 8 albusuri
Mod de preparare:
Incepeti prin a prepara blatul: frecati cele 8 galbenusuri cu zaharul, adaugati apoi laptele, nuca macinata, bicarbonatul stins cu otet, faina si uleiul. Amestecati bine si dati la cuptor. Intre timp, puteti prepara crema: galbenusurile se bat spuma pe aburi cu 8 linguri de zahar. Celelalte 10 linguri de zahar se ard si se pun peste albusurile spuma. Cand blatul este pe jumatate copt, se scoate din cuptor, se intinde crema si sa da din nou la cuptor. Puteti decora cu ciocolata rasa.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.