Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1,5 kg compot de piersici
- 300g gem de piersici
- 150 ml rachiu de piersici
- 5 boabe de cuisoare
- ulei pentru prajit
Aluat gogosi:
- 200 g faina
- 200 g zahar
- 10 oua
- 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Piersicile se decojesc si se macereaza in rachiul de piersici, amestecat cu cuisoare. Se pregateste aluatul pentru gogosi: se bat ouale cu zahar, se adauga faina si zaharul vanilat. Prin acest aluat se da fiecare felie de piersica, dupa care se prajeste in ulei fierbinte. Rachiul ramas se amesteca cu gemul de piersici si se servesc impreuna cu gogosile.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana