Dificultate: redusa
Ingrediente:
Ceai și cafea pentru momente din viață

- 1,5 kg compot de piersici
- 300g gem de piersici
- 150 ml rachiu de piersici
- 5 boabe de cuisoare
- ulei pentru prajit
Aluat gogosi:
- 200 g faina
- 200 g zahar
- 10 oua
- 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
10 Poezii despre Paste pentru copii

Piersicile se decojesc si se macereaza in rachiul de piersici, amestecat cu cuisoare. Se pregateste aluatul pentru gogosi: se bat ouale cu zahar, se adauga faina si zaharul vanilat. Prin acest aluat se da fiecare felie de piersica, dupa care se prajeste in ulei fierbinte. Rachiul ramas se amesteca cu gemul de piersici si se servesc impreuna cu gogosile.
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?