Dificultate: redusa
Ingrediente:
Blat:
- 8 galbenusuri
- 10 linguri de zahar
- 10 linguri lapte
- 10 linguri ulei
- 1 cana nuca macinata
- 1 lingurita bicarbonat
- 1 cana+1/4 faina
Crema:
- 20 linguri zahar
- 8 albusuri
Mod de preparare:
Incepeti prin a prepara blatul: frecati cele 8 galbenusuri cu zaharul, adaugati apoi laptele, nuca macinata, bicarbonatul stins cu otet, faina si uleiul. Amestecati bine si dati la cuptor. Intre timp, puteti prepara crema: galbenusurile se bat spuma pe aburi cu 8 linguri de zahar. Celelalte 10 linguri de zahar se ard si se pun peste albusurile spuma. Cand blatul este pe jumatate copt, se scoate din cuptor, se intinde crema si sa da din nou la cuptor. Puteti decora cu ciocolata rasa.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară