Acum citeva zile mi s-a facut o surpriza cind mi s-a pregatit un fel special de paste – creat pe loc. In caz ca cineva recunoaste reteta, e fara intentie – chiar nu a fost inspirata de nicaieri. S-au fiert pastele la jumatate, s-au scurs si s-a continuat apoi fierberea in lapte pina au devenit “al dente”, s-au mai scurs apoi o data.
Dupa asta – s-a creat un amestec din 4 legaturi de ceapa verde, ciuperci proaspete (ambele ingrediente calite un pic, plus sare/piper) si rosii uscate in ulei de masline.S-au amestecat pastele cu aceste ingrediente apoi, la final, s-a batut un ou cu putina brinza feta care s-a turnat peste amestecul pastelor. In fine, chiar inainte de a fi bagate pentru 10 minute la cuptor, s-a mai pus un pic de lapte pe deasupra, din cel in care s-au fiert la inceput pastele.
Asta a fost tot – au iesit extraordinar de bune, eu am mai pus la final putin parmezan si am presarat coriandru.
Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul foodblog.ro
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?