Aromele calde, acrisoare ale fructelor coapte cu zaharul vanilat sunt foarte interesante si foarte delicioase.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 banane
  • 3 piersici
  • 1 mar
  • 5 felii de ananas
  • 300 g cirese
  • 250 g capsuni
  • 1 pahar de coniac
  • 3-4 pliculete de zahar vanilat

Mod de preparare:

Spalati fructele. Bananele le decojiti, scoateti samburii de la mar si piersici, rupeti coditele de la cirese si capsuni. Taiati fructele felii si le asezati pe o farfurie plata, adaugati pe fiecare cateva picaturi de coniac, dupa care presarati zahar vaniliat. De preferinta, le puneti pe gratar sau in cuptor la cea mai mare temperatura. Puteti servi cu putina inghetata sau crema de vanilie.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fructe coapte.