Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 banane
- 3 piersici
- 1 mar
- 5 felii de ananas
- 300 g cirese
- 250 g capsuni
- 1 pahar de coniac
- 3-4 pliculete de zahar vanilat
Mod de preparare:
Spalati fructele. Bananele le decojiti, scoateti samburii de la mar si piersici, rupeti coditele de la cirese si capsuni. Taiati fructele felii si le asezati pe o farfurie plata, adaugati pe fiecare cateva picaturi de coniac, dupa care presarati zahar vaniliat. De preferinta, le puneti pe gratar sau in cuptor la cea mai mare temperatura. Puteti servi cu putina inghetata sau crema de vanilie.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse