Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana linte
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 2 radacini patrunjel
- 1 cana suc de rosii
- 1 ceapa
- 1 leg. patrunjel verde
- 1 lingurita sare
- ½ lingura chimen
- ulei
Mod de preparare:
Lintea se alege, se spala si se tine cateva ore in apa. Se pune la fiert, schimband din cand in cand apa. Legumele se spala, se curata, se taie cubulete si se pun la fiert cu lintea. Se lasa sa fiarba, la foc mic, cam 25 de minute. Intr-un alt vas, se scurrge supa, iar legumele ramase se paseaza cu mixerul. Se adauga apoi sucul de rosii, sarea si supa strecurata. Se amesteca bine, se pune din nou la fiert sa mai dea un clocot, se adauga patrunjel tocat marunt si sare.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei