Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana linte
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 2 radacini patrunjel
- 1 cana suc de rosii
- 1 ceapa
- 1 leg. patrunjel verde
- 1 lingurita sare
- ½ lingura chimen
- ulei
Mod de preparare:
Lintea se alege, se spala si se tine cateva ore in apa. Se pune la fiert, schimband din cand in cand apa. Legumele se spala, se curata, se taie cubulete si se pun la fiert cu lintea. Se lasa sa fiarba, la foc mic, cam 25 de minute. Intr-un alt vas, se scurrge supa, iar legumele ramase se paseaza cu mixerul. Se adauga apoi sucul de rosii, sarea si supa strecurata. Se amesteca bine, se pune din nou la fiert sa mai dea un clocot, se adauga patrunjel tocat marunt si sare.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.