Supa-crema de linte este foarte sanatoasa si foarte hranitoare.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 cana linte
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 leg. patrunjel verde
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingura chimen
  • ulei

Mod de preparare:

Lintea se alege, se spala si se tine cateva ore in apa. Se pune la fiert, schimband din cand in cand apa. Legumele se spala, se curata, se taie cubulete si se pun la fiert cu lintea. Se lasa sa fiarba, la foc mic, cam 25 de minute. Intr-un alt vas, se scurrge supa, iar legumele ramase se paseaza cu mixerul. Se adauga apoi sucul de rosii, sarea si supa strecurata. Se amesteca bine, se pune din nou la fiert sa mai dea un clocot, se adauga patrunjel tocat marunt si sare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri