Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana linte
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 2 radacini patrunjel
- 1 cana suc de rosii
- 1 ceapa
- 1 leg. patrunjel verde
- 1 lingurita sare
- ½ lingura chimen
- ulei
Mod de preparare:
Lintea se alege, se spala si se tine cateva ore in apa. Se pune la fiert, schimband din cand in cand apa. Legumele se spala, se curata, se taie cubulete si se pun la fiert cu lintea. Se lasa sa fiarba, la foc mic, cam 25 de minute. Intr-un alt vas, se scurrge supa, iar legumele ramase se paseaza cu mixerul. Se adauga apoi sucul de rosii, sarea si supa strecurata. Se amesteca bine, se pune din nou la fiert sa mai dea un clocot, se adauga patrunjel tocat marunt si sare.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie