Asta nu este cine stie ce reteta complicata, e chiar banala, insa e printre preferatele mele, imi place la nebunie. De fapt, imi place somonul ...
Avem nevoie de cateva bucati de somon, sare, piper, patrunjel uscat si boia
sau mix de condimente pentru peste; eu am facut in ambele variante si este la fel de bun. Condimentam pestele (in cazul asta am avut un mix de condimente) si il punem intr-o tava, pe hartie de copt; merge la cuptor pentru aproximativ o ora; daca e nevoie, la jumatatea timpului il intoarcem pe partea cealalta. Important e sa se rumeneasca un pic pe ambele parti.Si e gata! De data asta l-am servit impreuna cu o garnitura de dovlecei cu orez (urmeaza reteta).
Pofta maaaaaaarrrreeee!
Pe blogul Oanei Savu veti descoperi mai multe retete delicioase

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei