Asta nu este cine stie ce reteta complicata, e chiar banala, insa e printre preferatele mele, imi place la nebunie. De fapt, imi place somonul ...
Avem nevoie de cateva bucati de somon, sare, piper, patrunjel uscat si boia
sau mix de condimente pentru peste; eu am facut in ambele variante si este la fel de bun. Condimentam pestele (in cazul asta am avut un mix de condimente) si il punem intr-o tava, pe hartie de copt; merge la cuptor pentru aproximativ o ora; daca e nevoie, la jumatatea timpului il intoarcem pe partea cealalta. Important e sa se rumeneasca un pic pe ambele parti.Si e gata! De data asta l-am servit impreuna cu o garnitura de dovlecei cu orez (urmeaza reteta).
Pofta maaaaaaarrrreeee!
Pe blogul Oanei Savu veti descoperi mai multe retete delicioase
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!