Asta nu este cine stie ce reteta complicata, e chiar banala, insa e printre preferatele mele, imi place la nebunie. De fapt, imi place somonul ...
Avem nevoie de cateva bucati de somon, sare, piper, patrunjel uscat si boia
sau mix de condimente pentru peste; eu am facut in ambele variante si este la fel de bun. Condimentam pestele (in cazul asta am avut un mix de condimente) si il punem intr-o tava, pe hartie de copt; merge la cuptor pentru aproximativ o ora; daca e nevoie, la jumatatea timpului il intoarcem pe partea cealalta. Important e sa se rumeneasca un pic pe ambele parti.Si e gata! De data asta l-am servit impreuna cu o garnitura de dovlecei cu orez (urmeaza reteta).
Pofta maaaaaaarrrreeee!
Pe blogul Oanei Savu veti descoperi mai multe retete delicioase
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.