Asta nu este cine stie ce reteta complicata, e chiar banala, insa e printre preferatele mele, imi place la nebunie. De fapt, imi place somonul ...
Avem nevoie de cateva bucati de somon, sare, piper, patrunjel uscat si boia
sau mix de condimente pentru peste; eu am facut in ambele variante si este la fel de bun. Condimentam pestele (in cazul asta am avut un mix de condimente) si il punem intr-o tava, pe hartie de copt; merge la cuptor pentru aproximativ o ora; daca e nevoie, la jumatatea timpului il intoarcem pe partea cealalta. Important e sa se rumeneasca un pic pe ambele parti.Si e gata! De data asta l-am servit impreuna cu o garnitura de dovlecei cu orez (urmeaza reteta).
Pofta maaaaaaarrrreeee!
Pe blogul Oanei Savu veti descoperi mai multe retete delicioase
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară