Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 litru de lapte
- 100 gr. esenta de cafea naturala
- 4 oua
- 2 pahare zahar
- 3 linguri faina
Mod de preparare
Se pune laptele la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga esenta de cafea, se acopera cu un capac, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se freaca bine ouale cu zaharul si faina si se toarna laptele putin cate putin, amestecand mereu cu lingura. Se pune la foc potrivit si se continua amestecarea ca sa nu se prinda compozitia de vas. Se ia de pe foc si se mai amesteca putin. Daca in crema s-au format cocolosi, se va pune imediat cratita cu crema intr-un vas cu apa rece, se va turna in crema o lingura de apa rece si se va bate pana cand cocolosii dispar.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă