Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 litru de lapte
- 100 gr. esenta de cafea naturala
- 4 oua
- 2 pahare zahar
- 3 linguri faina
Mod de preparare
Se pune laptele la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga esenta de cafea, se acopera cu un capac, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se freaca bine ouale cu zaharul si faina si se toarna laptele putin cate putin, amestecand mereu cu lingura. Se pune la foc potrivit si se continua amestecarea ca sa nu se prinda compozitia de vas. Se ia de pe foc si se mai amesteca putin. Daca in crema s-au format cocolosi, se va pune imediat cratita cu crema intr-un vas cu apa rece, se va turna in crema o lingura de apa rece si se va bate pana cand cocolosii dispar.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară