Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 litru de lapte
- 100 gr. esenta de cafea naturala
- 4 oua
- 2 pahare zahar
- 3 linguri faina
Mod de preparare
Se pune laptele la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga esenta de cafea, se acopera cu un capac, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se freaca bine ouale cu zaharul si faina si se toarna laptele putin cate putin, amestecand mereu cu lingura. Se pune la foc potrivit si se continua amestecarea ca sa nu se prinda compozitia de vas. Se ia de pe foc si se mai amesteca putin. Daca in crema s-au format cocolosi, se va pune imediat cratita cu crema intr-un vas cu apa rece, se va turna in crema o lingura de apa rece si se va bate pana cand cocolosii dispar.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana