IN ACEST ARTICOL:
Un desert extraordinar pentru iubitorii de cafea.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1/2 litru de lapte
  • 100 gr. esenta de cafea naturala
  • 4 oua
  • 2 pahare zahar
  • 3 linguri faina

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga esenta de cafea, se acopera cu un capac, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se freaca bine ouale cu zaharul si faina si se toarna laptele putin cate putin, amestecand mereu cu lingura. Se pune la foc potrivit si se continua amestecarea ca sa nu se prinda compozitia de vas. Se ia de pe foc si se mai amesteca putin. Daca in crema s-au format cocolosi, se va pune imediat cratita cu crema intr-un vas cu apa rece, se va turna in crema o lingura de apa rece si se va bate pana cand cocolosii dispar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri