Mi-a iesit un pic cam sarat si deaceea a mers de minune langa o bere pe masa:D. Trebuie neaparat gustat baconul inainte de a adauga sare peste el. Este deja sarat si probabil nu ar mai trebui sare.
Ingrediente:
- 15 bucati sparanghel verde
- 15 felii bacon
- 15g unt
- 1/5 lingurita zahar
- 1 felie de lamaie
- ulei de masline
- piper
- sare
Curatam sparanghelul si il spalam bine. Il punem apoi la fiert in apa clocotita maxim 3-4 minute impreuna cu zaharul, untul si felia de lamaie.
Dupa ce il scoatem din oala, il lasam un pic sa se raceasca apoi invelim fiecare bucata intr-o feliuta de bacon.
Asezam in tava si piperam. Cine mai doreste si sare, poate adauga un pic.
Stropim cu ulei de masline si dam in cuptorul preincalzit la 200C pana se rumeneste asa cum dorim.
Noua ne-a placut tare mult! Absolut delicios! Daca gasiti sparanghel in piata, sa nu-l ocoliti!
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024