Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g pui
- 2 liguri de ulei
- 75 ml smantana
- 1 ceapa medie
- 1 catel de usturoi
- 1 conserva de 450 g de ciuperci
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puiul se spala, se freaca cu putina sare si piper si se taie in fasii. Ceapa se curata si se taie cubulete, iar usturoiul se piseaza, dupa care se calesc intr-o tigaie cu ulei si putina apa. Se adauga
ciupercile cu putina zeama (2–4 linguri) si se lasa 5 minute, amestecandu-se din cand in cand. Se pun deoparte si se pastreaza calde. Se incinge uleiul ramas si se rumeneste usor puiul. Se adauga
peste pui smantana si amestecul de ciuperci. Se mai lasa pe foc pana da in clocot. Se serveste cald.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !