Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g pui
- 2 liguri de ulei
- 75 ml smantana
- 1 ceapa medie
- 1 catel de usturoi
- 1 conserva de 450 g de ciuperci
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puiul se spala, se freaca cu putina sare si piper si se taie in fasii. Ceapa se curata si se taie cubulete, iar usturoiul se piseaza, dupa care se calesc intr-o tigaie cu ulei si putina apa. Se adauga
ciupercile cu putina zeama (2–4 linguri) si se lasa 5 minute, amestecandu-se din cand in cand. Se pun deoparte si se pastreaza calde. Se incinge uleiul ramas si se rumeneste usor puiul. Se adauga
peste pui smantana si amestecul de ciuperci. Se mai lasa pe foc pana da in clocot. Se serveste cald.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară