Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 400 g iaurt
- 300 g faina
- 2 oua
- 1 lingurita de amoniac dizolvat in putin lapte
Sirop:
- 200 g zahar
- 150 ml zeama de lamaie
- esenta de portocale
- apa de trandafir
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul pentru gogosi. Se amesteca ouale cu faina si cu iaurtul si se framanta pana rezulta un aluat moale. Se formeaza gogosile si se prajesc in ulei de masline. Pentru sirop este nevoie sa fierbeti apa cu zaharul, adaugati zeama de lamaie, o lingurita de esenta de portocala si una de apa de trandafir. Dati gogosile prin acest sirop si le serviti calde.
Incercati si aceasta reteta de gogosi traditionala din Dobrogea!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei