O reteta delicioasa de prajitura Valurile Dunarii

Ingrediente blat:

  • 250 gr unt moale Prajitura Valurile Dunarii. Reteta prajitura Valurile Dunarii
  • 250 gr zahar
  • 6 oua
  • 350 gr faina
  • 2 linuri cacao
  • un plic praf copt

Ingrediente crema:

  • 1 plic praf budinca vanilie(sau 3 linguri de amidon , 3 de zahar, vanilie)
  • 100 gr zahar pudra
  • 300 ml lapte
  • 100 gr unt
  • visine din compot scurse bine si curatate de samburi.

Mixam untul cu zaharul. Adaugam un ou si mixam in continuare. Nu-l adaugam pe al doilea pana cand nu l-am incorporat bine pe primul. Continuam la fel cu restul de oua. Adaugam si faina in ploaie amestecata cu praful de copt Impartim compozitia in doua parti egale. In una adaugam cele 2 linguri de cacao. Cealalta parte o turnam in tava tapetata sau cu foaie de copt. Deasupra turnam compozitia cu cacao, nivelam si deasupra presaram visinele. Coacem la foc 180 grade/350 F pentru circa 25 minute Intre timp, pregatim crema. Am pregatit budinca, am racit-o usor, am adaugat untul si zaharul amestecand repede totul Intindem in strat uniform crema, peste blatul racit si nivelam.Deasupra am ras ciocolata.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura Valurile Dunarii.