Prepara o mancare sanatoasa si gustoasa, ciuperci surpriza pregatite la cuptor.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 8 ciuperci mari
  • cateva fire de tarhon
  • 2 linguri de smantana
  • nucsoara rasa
  • 8 oua
  • 50 gr. unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupercile se curata de coaja si se scot coditele. Fiecare palarie se sarea si se pipereaza, si se pune in interiorul ei cate o bucatica de unt. Se asaza intr-o tava si se lasa la cuptor 10 minute. Se scot, se lasa sa se raceasca putin, iar cand sunt caldute, se pune cate putina smantana si se sparge cate un ou in fiecare. Se adaugasare, piper si nucsoara si se baga din nou la cuptor, se lasa 4 minute si se servesc calde, presarate cu tarhon tocat.

Incearca si aceasta delicioasa reteta de ciuperci gratinate.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciuperci surpriza.