Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de peste
- 1 morcov
- 2 cepe potrivite
- 1 capatana de usturoi
Pentru sos:
- 1 pahar de apa
- bulion
- sare
- 1 pahar de vin
- piper
- foi de dafin
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Se curata pestele de solzi si organe si se spala bine. Se portioneaza si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Legumele se spala si se curata. Ceapa se taie inele, iar morcovii rondele si se adauga in tava. Se prepara sosul: bulionul se dilueaza cu apa, se adauga condimentele si vin si se amesteca bine. Se toarna in tava peste legume si peste. Se adauga si usturoiul, dupa care tava se introduce la cuptor pana ce pestele se rumeneste. Se serveste calda cu mamaliga.
Pestele se curata de solzi, i se scot intestinele, se spala bine. Se
aseaza intr-o tava gata portionat. Se adauga celelalte ingrediente, morcovii - taiati
suvite, iar ceapa - taiata pestisori. Se da la cuptor 3/4 h
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana