Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g. unt sau margarina
- 250 g. zahar
- 250 g. nuci macinate
- 6 oua
- 100 g. faina
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Se freaca untul cu zaharul, se adauga nuca macinata, albusurile si treptat faina. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava unsa si tapetata si se dau la cuptor. Galbenusurile se freaca separat cu 200 g de zahar si se adauga cealalta compozitie si se lasa la cuptor pana ce galbenusurile se intaresc. Cand s-a scos din cuptor, se rade ciocolata deasupra sau se face o glazura din apa si cacao.
Incearca si aceasta delicioasa reteta!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?