Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g. unt sau margarina
- 250 g. zahar
- 250 g. nuci macinate
- 6 oua
- 100 g. faina
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Se freaca untul cu zaharul, se adauga nuca macinata, albusurile si treptat faina. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava unsa si tapetata si se dau la cuptor. Galbenusurile se freaca separat cu 200 g de zahar si se adauga cealalta compozitie si se lasa la cuptor pana ce galbenusurile se intaresc. Cand s-a scos din cuptor, se rade ciocolata deasupra sau se face o glazura din apa si cacao.
Incearca si aceasta delicioasa reteta!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară