Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g. unt sau margarina
- 250 g. zahar
- 250 g. nuci macinate
- 6 oua
- 100 g. faina
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Se freaca untul cu zaharul, se adauga nuca macinata, albusurile si treptat faina. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava unsa si tapetata si se dau la cuptor. Galbenusurile se freaca separat cu 200 g de zahar si se adauga cealalta compozitie si se lasa la cuptor pana ce galbenusurile se intaresc. Cand s-a scos din cuptor, se rade ciocolata deasupra sau se face o glazura din apa si cacao.
Incearca si aceasta delicioasa reteta!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă