Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 cepe
- 2 ardei grasi galbeni
- 2 ardei grasi rosii
- 60 g sunca afumata
- 4 pulpe de pui
- sare
- piper
- 1/2 lingurita cimbru uscat
- 250 g pasta de tomate
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie rondele. Ardeii se spala, se curata de seminte si se taie marunt. Sunca afumata se taie felii. Pulpele de pui se spala, sa sterg cu un servetel, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Fasiile de sunca sa rumenesc usor intr-o cratita, se scot, iar in locul lor se adauga pulpele de pui.Se adauga apoi ceapa si ardeii si rumenesc impreuna. Se adauga pasta de tomate, se condimenteaza, se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba incet, cam 40 de minute. Se adauga si fasiile de sunca si se baga 5 minute la cuptor.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară