Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 cepe
- 2 ardei grasi galbeni
- 2 ardei grasi rosii
- 60 g sunca afumata
- 4 pulpe de pui
- sare
- piper
- 1/2 lingurita cimbru uscat
- 250 g pasta de tomate
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie rondele. Ardeii se spala, se curata de seminte si se taie marunt. Sunca afumata se taie felii. Pulpele de pui se spala, sa sterg cu un servetel, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Fasiile de sunca sa rumenesc usor intr-o cratita, se scot, iar in locul lor se adauga pulpele de pui.Se adauga apoi ceapa si ardeii si rumenesc impreuna. Se adauga pasta de tomate, se condimenteaza, se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba incet, cam 40 de minute. Se adauga si fasiile de sunca si se baga 5 minute la cuptor.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă