Lapte nu aveam oricum, unt la fel – si oricum nu vreau sa folosesc unt pentru dulce (cum am vazut atat de mult pe net, plus am vazut oameni care gatesc cu margarina pentru copiii lor, ceea ce mi se pare infiorator). Evident, n-am gasit nimic pe net fara lapte sau fara unt/margarina, asa ca am fost iar nevoit sa ma adaptez . Dar vai, ce rau imi pare .
Cumparasem duminica migdale si astfel m-am gandit la niste biscuiți de casa.
Am asezat apoi amestecul in trei bucati separate in tava, peste hirtia de copt, am mai pus deasupra felii de mar rosu dulce si stafide, am dat 15 minute la cuptor la 200 de grade si asta a fost. Textura a fost asemanatoare cu cea a turtei dulci proaspete.
Delicios.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul foodblog.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară