O combinatie de fructe cu legume ce ofera o savoare aparte acestei retete inedite si usoare. Ananasul umplut cu orez nu este doar satios, ci si foarte sanatos.

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 2 bucati ananas
  • 200 g orez
  • 100 g sunca presata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 50 g migdale
  • 30 g coriandru
  • 10 g ghimbir
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de porumb
  • piper alb
  • sare
  • 400 ml supa de pui (din cub )

Mod de preparare:

Orezul se alege si se spala dupa care se fierbe in supa de pui. Se taie ananasul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi · Intr-o tigaie in ulei incins adaugam usturoiul si ghimbirul praspat taiat felii. Ardeii se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdalele oparite si taiate felii. Amestecati bine toate ingredientele si le condimentati cu coriandru,piper alb dupa care lasati sa se raceasca si cu aceasta compozitie vom umple jumatatile de ananas.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ananas umplut cu orez.