Legumele proaspete vor da o aroma deosebita intregii mancari, iar acesta poate fi servita alaturi de un gratar de pui.
Pentru aceasta reteta de tocana de ardei veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
- ardei gras Bianca – 500 gr
- ceapa – 2 buc
- morcov – 1 buc
- rosii – 2 buc
- sare si piper dupa gust
- ulei – 2 linguri
Timpul de preparare a retetei Tocana de ardei gras este de 1 ora.
Folosind cantitatile de ingrediente recomandate veti obtine 2 portii de tocana de ardei
Modul de preparare a retetei Tocana de ardei gras:
1. Pentru inceput, curatam toate legumele si le trecem printr-un jet de apa.
2. Ceapa tocata marunt o vom pune in tigaia incinsa cu ulei si asteptam sa devine aurie.
3. Deasupra punei si morcovul taiait in jumatati de rondele, ardeiul taiat cuburi si rosiile tocate marunt.
4. Totul se lasa la fiert, sub capac, cu 1/4 cana de apa pentru o ora.
5. La final, punem sare si piper dupa gust.
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024