Tocana de ardei gras

12:05, 16 Mai 2011 publicat în Retete culinare

Daca tot veni primavara si au inceput sa apara fructele si legumele, m-am gandit sa va recomand ceva bun, usor, dar foarte gustos: Tocana de ardei.

Legumele proaspete vor da o aroma deosebita intregii mancari, iar acesta poate fi servita alaturi de un gratar de pui.

Pentru aceasta reteta de tocana de ardei veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...
  • ardei gras Bianca – 500 gr
  • ceapa – 2 buc
  • morcov – 1 buc
  • rosii – 2 buc
  • sare si piper dupa gust
  • ulei – 2 linguri

Timpul de preparare a retetei Tocana de ardei gras este de 1 ora.

Folosind cantitatile de ingrediente recomandate veti obtine 2 portii de tocana de ardei
Modul de preparare a retetei Tocana de ardei gras:

Citeste si:
Ce să faci în grădină la final de noiembrie?
Ce să faci în grădină la...

1. Pentru inceput, curatam toate legumele si le trecem printr-un jet de apa.
2. Ceapa tocata marunt o vom pune in tigaia incinsa cu ulei si asteptam sa devine aurie.
3. Deasupra punei si morcovul taiait in jumatati de rondele, ardeiul taiat cuburi si rosiile tocate marunt.
4. Totul se lasa la fiert, sub capac, cu 1/4 cana de apa pentru o ora.
5. La final, punem sare si piper dupa gust.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri