Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 gr macaroane
- 500 g dovlecei
- 2 linguri unt (50 g)
- 5 catei de usturoi
- 200 g cascaval
- cateva fire de patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Fierbeti macaroanele in apa cu un praf de sare. Scurgeti macaroanele fierte si le treceti printr-un jet de apa rece. Le puneti din nou in vasul in care au fiert si, deasupra, 25 g unt taiat in felii subtiri, apoi acoperiti vasul cu un capac. Curatati dovleceii si ii dati pe razatoarea mare si ii inabusiti in untul ramas, pana cand scade zeama pe care o lasa. Curatati si pisati usturoiul cu putina sare. Amestecati macaroanele cu dovleceii si usturoiul, iar deasupra se rade cascavalul. Serviti macaroanele calde, presarate cu verdeata..
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare