Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 gr macaroane
- 500 g dovlecei
- 2 linguri unt (50 g)
- 5 catei de usturoi
- 200 g cascaval
- cateva fire de patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Fierbeti macaroanele in apa cu un praf de sare. Scurgeti macaroanele fierte si le treceti printr-un jet de apa rece. Le puneti din nou in vasul in care au fiert si, deasupra, 25 g unt taiat in felii subtiri, apoi acoperiti vasul cu un capac. Curatati dovleceii si ii dati pe razatoarea mare si ii inabusiti in untul ramas, pana cand scade zeama pe care o lasa. Curatati si pisati usturoiul cu putina sare. Amestecati macaroanele cu dovleceii si usturoiul, iar deasupra se rade cascavalul. Serviti macaroanele calde, presarate cu verdeata..
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9