12:05, 13 Mai 2011 publicat în Retete culinare

Macaroane cu dovlecei si cascaval: o reteta usor de preparat si foarte gustoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Leurda - Regina Sănătății! De la bogăția în nutrienți la...
Leurda - Regina Sănătății! De...
  • 300 gr macaroane
  • 500 g dovlecei
  • 2 linguri unt (50 g)
  • 5 catei de usturoi
  • 200 g cascaval
  • cateva fire de patrunjel
  • sare

Mod de preparare:
Fierbeti macaroanele in apa cu un praf de sare. Scurgeti macaroanele fierte si le treceti printr-un jet de apa rece. Le puneti din nou in vasul in care au fiert si, deasupra, 25 g unt taiat in felii subtiri, apoi acoperiti vasul cu un capac. Curatati dovleceii si ii dati pe razatoarea mare si ii inabusiti in untul ramas, pana cand scade zeama pe care o lasa. Curatati si pisati usturoiul cu putina sare. Amestecati macaroanele cu dovleceii si usturoiul, iar deasupra se rade cascavalul. Serviti macaroanele calde, presarate cu verdeata..

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri