Ingrediente:
Dificultate: redusa
- 200 g capsuni
- 1-2 albusuri
- 200g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- frunze de menta
Mod de preparare:
Se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si vanilia si se bate din nou pana se intareste. Capsunile se paseaza cu o furculita si se adauga peste albusul batut spuma. Spuma de capsuni se amesteca cu un tel, prin rasturnare, de cateva ori, pentru a se omogeniza. Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa. Spuma de capsuni se da la congelator si se orneaza inainte de servire cu felioare de capsuni, frisca, 1 frunza de menta.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!