Spuma de capsuni

12:05, 12 Mai 2011 publicat în Retete culinare

Spuma de capsuni este grozava pentru zilele insorite de primavara.Simplu si usor de preparat spuma de capsuni este un desert fin,preferat de intreaga familie.

Ingrediente:

Dificultate: redusa

Citeste si:
5 metode de relaxare după o săptămână stresantă
5 metode de relaxare după o...
  • 200 g capsuni
  • 1-2 albusuri
  • 200g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • frunze de menta

Mod de preparare:

Se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si vanilia si se bate din nou pana se intareste. Capsunile se paseaza cu o furculita si se adauga peste albusul batut spuma. Spuma de capsuni se amesteca cu un tel, prin rasturnare, de cateva ori, pentru a se omogeniza. Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa. Spuma de capsuni se da la congelator si se orneaza inainte de servire cu felioare de capsuni, frisca, 1 frunza de menta.

Citeste si:
Remediul propus de Lavazza pentru Lunea albastră, cea mai tristă zi...
Remediul propus de Lavazza...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri