Spuma de capsuni este grozava pentru zilele insorite de primavara.Simplu si usor de preparat spuma de capsuni este un desert fin,preferat de intreaga familie.

Ingrediente:

Dificultate: redusa

  • 200 g capsuni
  • 1-2 albusuri
  • 200g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • frunze de menta

Mod de preparare:

Se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si vanilia si se bate din nou pana se intareste. Capsunile se paseaza cu o furculita si se adauga peste albusul batut spuma. Spuma de capsuni se amesteca cu un tel, prin rasturnare, de cateva ori, pentru a se omogeniza. Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa. Spuma de capsuni se da la congelator si se orneaza inainte de servire cu felioare de capsuni, frisca, 1 frunza de menta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri