Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 32 biscuiti (circa 170g)
- 150g margarina la temperatura camerei
- 170g zahar
- 200g crema de branza Philladelphia
- 100g ciocolata neagra
- 2 lingurite esenta de rom
- 2 banane
Mod de preparare:
Se pregateste crema astfel: frecati margarina cu zaharul. Adaugati crema de branza si esenta de rom, mixati bine. Topiti la bain marie ciocolata. Puteti adauga si 2 linguri de cacao. Adaugati ciocolata putin racita peste amestecul de margarina cu crema de branza. Amestecati totul foarte bine cu mixerul. Taiati rondele bananele. Intindeti crema pe biscuiti, adaugati 2 rondele de banane. Intindeti din nou crema peste banane. Puneti un alt biscuite peste , si tot asa pana ajungeti la circa 8 biscuiti intr-un sir. Asezati sirurile de biscuiti orizontal si completati cu crema.Tapetati uniform toata prajitura. Ornati cu biscuiti si frisca si cateva rondele de banane. Trebuie lasat la frigider cateva ore bune pentru a se inmuia biscuitii.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !