Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 32 biscuiti (circa 170g)
- 150g margarina la temperatura camerei
- 170g zahar
- 200g crema de branza Philladelphia
- 100g ciocolata neagra
- 2 lingurite esenta de rom
- 2 banane
Mod de preparare:
Se pregateste crema astfel: frecati margarina cu zaharul. Adaugati crema de branza si esenta de rom, mixati bine. Topiti la bain marie ciocolata. Puteti adauga si 2 linguri de cacao. Adaugati ciocolata putin racita peste amestecul de margarina cu crema de branza. Amestecati totul foarte bine cu mixerul. Taiati rondele bananele. Intindeti crema pe biscuiti, adaugati 2 rondele de banane. Intindeti din nou crema peste banane. Puneti un alt biscuite peste , si tot asa pana ajungeti la circa 8 biscuiti intr-un sir. Asezati sirurile de biscuiti orizontal si completati cu crema.Tapetati uniform toata prajitura. Ornati cu biscuiti si frisca si cateva rondele de banane. Trebuie lasat la frigider cateva ore bune pentru a se inmuia biscuitii.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”