Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 32 biscuiti (circa 170g)
- 150g margarina la temperatura camerei
- 170g zahar
- 200g crema de branza Philladelphia
- 100g ciocolata neagra
- 2 lingurite esenta de rom
- 2 banane
Mod de preparare:
Se pregateste crema astfel: frecati margarina cu zaharul. Adaugati crema de branza si esenta de rom, mixati bine. Topiti la bain marie ciocolata. Puteti adauga si 2 linguri de cacao. Adaugati ciocolata putin racita peste amestecul de margarina cu crema de branza. Amestecati totul foarte bine cu mixerul. Taiati rondele bananele. Intindeti crema pe biscuiti, adaugati 2 rondele de banane. Intindeti din nou crema peste banane. Puneti un alt biscuite peste , si tot asa pana ajungeti la circa 8 biscuiti intr-un sir. Asezati sirurile de biscuiti orizontal si completati cu crema.Tapetati uniform toata prajitura. Ornati cu biscuiti si frisca si cateva rondele de banane. Trebuie lasat la frigider cateva ore bune pentru a se inmuia biscuitii.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse