Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 32 biscuiti (circa 170g)
 - 150g margarina la temperatura camerei
 - 170g zahar
 - 200g crema de branza Philladelphia
 - 100g ciocolata neagra
 - 2 lingurite esenta de rom
 - 2 banane
 
Mod de preparare:
Se pregateste crema astfel: frecati margarina cu zaharul. Adaugati crema de branza si esenta de rom, mixati bine. Topiti la bain marie ciocolata. Puteti adauga si 2 linguri de cacao. Adaugati ciocolata putin racita peste amestecul de margarina cu crema de branza. Amestecati totul foarte bine cu mixerul. Taiati rondele bananele. Intindeti crema pe biscuiti, adaugati 2 rondele de banane. Intindeti din nou crema peste banane. Puneti un alt biscuite peste , si tot asa pana ajungeti la circa 8 biscuiti intr-un sir. Asezati sirurile de biscuiti orizontal si completati cu crema.Tapetati uniform toata prajitura. Ornati cu biscuiti si frisca si cateva rondele de banane. Trebuie lasat la frigider cateva ore bune pentru a se inmuia biscuitii.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei