Avem nevoie de:
- 1 kg cartofi
- 200 g branza de vaci
- 200 g cas
- 3 oua
- 1 pahar smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala bine cartofii si se fierb in coaja. Cand sunt fierti se curata si se taie felii potrivit de subtiri.
Intr-un vas de yena uns bine cu unt (sau ulei) se aseaza un rand de cartofi, se presara putina branza de vaci, apoi felii de cas, din nou un rand de cartofi si iar branza.
Se repeta aceasta operatie pana se pun toti cartofii si toata branza.
Se toarna pe deasupra ouale batute si amestecate cu smantana, se condimenteaza cu sare si piper.
Se da la cuptor 25-30 min.
Inainte cu 5 minute de a fi gata se presara cas ras peste cartofi.
Se servesc fierbinti dar sunt buni si reci. Eu am mai avut niste resturi de salam prin frigider si l-am taiat bucatele si l-am pus printre branza.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară