Cartofi cu branza la cuptor

12:05, 6 Mai 2011 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa de cartofi cu branza la cuptor

Avem nevoie de:

  • 1 kg cartofi
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g cas
  • 3 oua
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Citeste si:
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare
Pui cu rosii si orez | Retete...

Se spala bine cartofii si se fierb in coaja. Cand sunt fierti se curata si se taie felii potrivit de subtiri.
Intr-un vas de yena uns bine cu unt (sau ulei) se aseaza un rand de cartofi, se presara putina branza de vaci, apoi felii de cas, din nou un rand de cartofi si iar branza.
Se repeta aceasta operatie pana se pun toti cartofii si toata branza.
Se toarna pe deasupra ouale batute si amestecate cu smantana, se condimenteaza cu sare si piper.
Se da la cuptor 25-30 min.
Inainte cu 5 minute de a fi gata se presara cas ras peste cartofi.
Se servesc fierbinti dar sunt buni si reci. Eu am mai avut niste resturi de salam prin frigider si l-am taiat bucatele si l-am pus printre branza.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com

Citeste si:
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare
Budinca de gris cu mere |...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri