Avem nevoie de:
- 1 kg cartofi
- 200 g branza de vaci
- 200 g cas
- 3 oua
- 1 pahar smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala bine cartofii si se fierb in coaja. Cand sunt fierti se curata si se taie felii potrivit de subtiri.
Intr-un vas de yena uns bine cu unt (sau ulei) se aseaza un rand de cartofi, se presara putina branza de vaci, apoi felii de cas, din nou un rand de cartofi si iar branza.
Se repeta aceasta operatie pana se pun toti cartofii si toata branza.
Se toarna pe deasupra ouale batute si amestecate cu smantana, se condimenteaza cu sare si piper.
Se da la cuptor 25-30 min.
Inainte cu 5 minute de a fi gata se presara cas ras peste cartofi.
Se servesc fierbinti dar sunt buni si reci. Eu am mai avut niste resturi de salam prin frigider si l-am taiat bucatele si l-am pus printre branza.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă