Avem nevoie de:
- 1 kg cartofi
- 200 g branza de vaci
- 200 g cas
- 3 oua
- 1 pahar smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala bine cartofii si se fierb in coaja. Cand sunt fierti se curata si se taie felii potrivit de subtiri.
Intr-un vas de yena uns bine cu unt (sau ulei) se aseaza un rand de cartofi, se presara putina branza de vaci, apoi felii de cas, din nou un rand de cartofi si iar branza.
Se repeta aceasta operatie pana se pun toti cartofii si toata branza.
Se toarna pe deasupra ouale batute si amestecate cu smantana, se condimenteaza cu sare si piper.
Se da la cuptor 25-30 min.
Inainte cu 5 minute de a fi gata se presara cas ras peste cartofi.
Se servesc fierbinti dar sunt buni si reci. Eu am mai avut niste resturi de salam prin frigider si l-am taiat bucatele si l-am pus printre branza.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com

Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri