Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 250 g de zmeura sau capsuni
- 250 g de mascarpone
- 80 g de zahar
- 3 oua
- 30 de piscoturi
- sirop de zmeura
Mod de preparare:
Mixati zmeura cu zaharul cu ajutorul unui robot. Puneti amestecul la frigider. Separati ouale si bateti albusurile spuma. Bateti galbenusurile cu mascarpone si cu restul de zahar. Adaugati usor
albusurile batute spuma. Diluati siropul cu putina apa sau alcool. Inmuiati foarte putin piscoturile in sirop. Formati tiramisu dupa cum urmeaza : primul strat de biscuiti, al doilea strat de crema si al treilea strat de zmeura si vei obtine un deliciu.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!