Dificultate: redusa
Ingrediente :
Rețete de Sărbătoare cu o notă italiană: Espresso Tiramisu și...

- 250 g de zmeura sau capsuni
- 250 g de mascarpone
- 80 g de zahar
- 3 oua
- 30 de piscoturi
- sirop de zmeura
Mod de preparare:
Mixati zmeura cu zaharul cu ajutorul unui robot. Puneti amestecul la frigider. Separati ouale si bateti albusurile spuma. Bateti galbenusurile cu mascarpone si cu restul de zahar. Adaugati usor
albusurile batute spuma. Diluati siropul cu putina apa sau alcool. Inmuiati foarte putin piscoturile in sirop. Formati tiramisu dupa cum urmeaza : primul strat de biscuiti, al doilea strat de crema si al treilea strat de zmeura si vei obtine un deliciu.
Top 6 băuturi pe bază de cafea, celebre în toată lumea

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?