Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 250 g de zmeura sau capsuni
- 250 g de mascarpone
- 80 g de zahar
- 3 oua
- 30 de piscoturi
- sirop de zmeura
Mod de preparare:
Mixati zmeura cu zaharul cu ajutorul unui robot. Puneti amestecul la frigider. Separati ouale si bateti albusurile spuma. Bateti galbenusurile cu mascarpone si cu restul de zahar. Adaugati usor
albusurile batute spuma. Diluati siropul cu putina apa sau alcool. Inmuiati foarte putin piscoturile in sirop. Formati tiramisu dupa cum urmeaza : primul strat de biscuiti, al doilea strat de crema si al treilea strat de zmeura si vei obtine un deliciu.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei